Loading...

Ο Παιδότοπος

Ο παιδότοπος ΦΑΡΜΑ STORY  ξεκίνησε τη λειτουργία του πρίν απο 4 χρόνια σε ένα ιδανικά διαμορφωμένος χώρος 400m2 για πολύ....παιχνίδι.  

Με την προστασία και την καθοδήγηση του υπεύθυνου προσωπικού μας τα παιδιά θα απασχοληθούν με παιχνίδια που αναπτύσσουν την φαντασία τους, θα εκτονωθούν και θα διασκεδάσουν αφάνταστα, για όσο χρόνο θελήσετε.

Όσο για σας τους γονείς και τους συνοδούς, χαλαρώστε και απολαύστε το καφέ η το ποτό σας, ακούγοντας μουσική, βλέποντας τηλεόραση, διαβάζοντας περιοδικά ή βιβλια, η πλοηγηθείτε στο internet στο χώρο της εσωτερικής, ή εξωτερικής καφετέριάς μας.

Ο χώρος μας είναι κλιματιζόμενος, φωτεινός, επίπεδος, πεντακάθαρος και απόλυτα ασφαλής, αφού είναι πλήρως εναρμονισμένος με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και του ΕΛΟΤ.

 

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 

Οι δραστηριότητες στον παιδότοπό μας είναι ειδικά μελετημένες ώστε να προσφέρουν στα παιδιά αυτό που πραγματικά χρειάζονται. Πολύ παιχνίδι, μεγάλη ευχαρίστηση, πολλή χαρά, σωματική άσκηση, εκτόνωση, κοινωνικοποίηση, και αλληλοεπίδραση.

Το τεράστιο φουσκωτό με την τσουλήθρα ενθουσιάζει τα παιδιά και τους προσφέρει ατέλειωτη ευχαρίστηση. Η εντυπωσιακή τριώροφη κατασκευή με τις πρωτότυπες δραστηριότητες, προσφέρει παιχνίδι έντονης δράσης και περιπέτειας ξετρελαίνοντας τα παιδιά!

Επισης ο μοναδικος τοιχος αναρριχησης που διαθετουμε μονο εμεις εξαπτει το ενστικτο της εξερευνησης των παιδιων καθως μπορουν να αναρριχηθουν με την βοηθεια του προσωπικου!

Για τα πιο μεγαλα παιδακια ο χωρος του μπασκετ ειναι ιδανικος για μεγαααααααλους αγωνες!

Στον ειδικο χωρο για μικρα παιδια μπορειτε να βρειτε το σπιτάκι, τη ξυλινη κουζίνα και διάφορα άλλα παιχνίδια που προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας...για λίγο.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ.... ΨΥΧΗ!! και αποζητούν κάποιες στιγμές χαλάρωσης, ηρεμίας και ξεγνοιασιάς για ένα καφέ ή ροφημα σας συνιστούμε να μας επισκεφθείτε.

Εσείς θα απολαύσετε το καφέ η το ποτό σας (το κάπνισμα επιτρέπεται μόνο στην εξωτερική καφετέρια) και εμείς θα αναλάβουμε να σας παραδώσουμε τα αγγελούδια σας ευχαριστημένα.

Ελάτε με εμπιστοσύνη κοντά μας. Θα φροντίσουμε τα παιδιά σας όπως και εσείς!!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ασφάλεια προηγείται της διασκέδασης! Για αυτό και τα παιχνίδια ειναι εναρμονισμενα με τους αυστηρότερους κανόνες ασφάλειας που εχει θεσπισει η Ευρωπαϊκή Ένωση και ο ΕΛΟΤ (ΕΝ 1176-1,ΕΝ 1176-10,ΕΝ 14960)

Σύμφωνα με τους κανονισμούς του ΕΛΟΤ και της νομοθεσίας περι παιδότοπων ,τα παιδια εισερχονται στον χώρο με την ευθύνη των συνοδών-γονέων.

Έμπειρο προσωπικό το οποίο ασχολείται με τα παιδιά και σε περίπτωση που έχουν ανάγκη την παρουσία του γονιού τα οδηγούν άμεσα στο γονιό ή συνοδό τους.

Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο ώστε να μπορεί να αντιμερωπίσει τυχόν περιπτώσεις αντίξοες (επιθετικά παιδιά, πρώτες βοήθειες)

Λειτουργούμε καθημερινά: 10:00-13:00 / 17:30 - 22:30 
Σαββατοκύριακο & Αργιες: 10:00-22:30
 

Δείτε τον κατάλογο μας, κάντε κλικ στις φωτογραφίες..

 

 

 

© Copyright 2015 - 2018 ΦΑΡΜΑ STORY - Παιδότοπος Πάτρα